Vragen? bel (+31)6 23125407

BIM Engineering

Voor het totale ontwerp van een gebouw en/of (staal)constructie kunt u bij ons terecht. Door het werken met de 3D tekenpakketen krijgt u direct inzicht in het eindresultaat. Dit kunnen wij doen in de vorm van ondersteuning bij bedrijven binnen de bestaande projectteams of in de vorm van het aannemen van het tekenwerk. Hier spelen wij zo flexibel mogelijk op in, om de opdrachtgever zo goed mogelijk tot dienst te kunnen (blijven) zijn. In het verleden hebben wij bijvoorbeeld de engineering verricht voor: het ontwerp van een constructie van een fabriek in de Botlek Rotterdam voor Tebodin Rotterdam, de detailengineering voor een fabriek in China voor Vicoma Zoeterwoude en funderingsherstellen van Amsterdamse grachtenpanden voor EversPartners Velsen Noord. Maar ook voor kleinere klussen voor particulieren, zoals het plaatsen van een portaaltje t.b.v. een uitbouw of iets dergelijks kunt u bij ons terecht.

Laatste projecten

Alphaplan - Complexen Aedes ILS

Alphaplan - Complexen Aedes ILS

In opdracht van Alphaplan hebben wij 26 complexen van woningcorporatie Woonstad van data voorzien volgens de Aedes ILS.

Lees meer

Ballast Nedam - Jonas IJburg

Ballast Nedam - Jonas IJburg

In opdracht van Ballast Nedam hebben wij de coördinatie gedaan van het project Jonas te IJburg

Lees meer

Tangram Architekten - Galaxy Tower

Tangram Architekten - Galaxy Tower

Wij hebben Tangram Architekten mogen ondersteunen in de DO en TO fase van het modelleren en tekenen van de Galaxy tower te Utrecht.

Lees meer

Derako gevels en plafonds PMCU

Derako gevels en plafonds PMCU

In opdracht van Derako international BV hebben wij tot in het kleinste detail 6000m2 houten gevels en plafonds van het Derako systeem van het Princes Maxima centrum te Utrecht getekend.

Lees meer

Vesta Wheermolen te Purmerend

Vesta Wheermolen te Purmerend

Voor Just Architects hebben wij ten behoeve van de bouwkundige uitwerking op UO niveau de bouwkundige BIM-coordinatie van project Vesta Wheermolen te purmerend mogen doen.

Lees meer

© BIM2BUILD 2023 Wijkerstraatweg 90, 1951 EJ Velsen-Noord, tel: (+31)6 2312 5407, e-mail: info@bim2build.nl